Eller udfyld her og bliv ringet op
Angående

Funktionalitet og høj kvalitet

Funktionalitet og høj kvalitet

Blika bliver drevet fra hovedsædet i Esbjerg, mens vi producerer I Tjekkiet på vores egen fabrik. Fabrikken er drevet efter vestlig standard med høj produktivitet og kvalitet, der lever op til det niveau, Blika er kendt for at levere.

Sikker og funktionel opbevaring

Fællesnævneren for Blikas produkter er ”intelligent opbevaring”. Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.

Specialister i industri og værksted

Blikas produkter er uundværlige i utallige værksteder og industrivirksomheder. Vores store erfaring og samarbejde med kunder har ført til, at vi har løsninger til både faste og mobile arbejdspladser. Hertil kommer sikker og funktionel opbevaring af alt fra farlige kemikalier til medarbejdernes tøj og personlige ejendele i garderoben.

Nye forretningsområder – samme grundtanke

Der står solide og funktionelle garderobeskabe på arbejdspladser og i omklædningsrum i nærmest enhver afkrog i Danmark og mange steder i udlandet. Skabene har i årtier været blandt vores mest populære produkter.

Nu har vi taget vores viden og pakket det flot ind. Resultatet er garderobeserier, der designmæssigt lever op til høje designstandarder. Dem møder du nu som elevskabe på skoler og videregående uddannelser. Du ser dem i højt profilerede fitness-centre, i golfklubber og i personalegarderober, hvor der stilles store krav til æstetisk indretning med skabe i møbelkvalitet. Og vi er naturligvis ikke gået på kompromis med den funktionelle kvalitet.