Blika logo

Blika tørreskabe

Blikas fuldsvejste tørreskabe med ventilation og tørreenhed.


I mange brancher arbejder medarbejderne ude i al slags vejr. Det kan stille særlige krav til omklædning og opbevaring af skiftetøj, og herunder tørring af vådt arbejdstøj.

Blikas tørreskab har udluftning og med tørreenheden indbygget sikrer du, at f.eks. jakken, overalls og støvler kan tørres og anvendes flere gange dagligt, og er klar til næste arbejdsdag.

Tørreskabene er robuste, rengøringsvenlige og fleksible i brug.
Tørreenheden kan indstilles til flere niveauer i forhold til ønsket temperatur og slår selv fra, når det ønskede niveau er opnået.

Blikas tørreskab leveres som standard med bøjlestang og paskvillås med 2 nøgler.
Flytbare hylder kan tilkøbes for at gøre skabet endnu mere fleksibelt.

Er der behov for et hurtigt overblik, kan tørreskabet leveres med transparente Lexanlåger. Det gør skabet særligt anvendeligt i f.eks.børnehaver, SFO og andre institutioner, hvor det skal være nemt at finde barnets eller beboerens overtøj.

  • Tørreskab 131V0076
  • Tørreskab 131V000115RING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet opIntelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco - professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø