Blika logo

Jobopslag: handelselev


 

Tænder du på, at kunne gøre en forskel?
Vi søger en engageret og selvstændig elev - en teamplayer der er klar til, at gå et ekstra skridt for vores kunder – en person, som ønsker en god og solid uddannelse.

 

For at komme i betragtning som handelselev hos os, forventer vi at du:

  • Har en relevant teoretisk uddannelse i form af en HHX, EUX eller lignende uddannelse, der  lever op til kravende for at starte på en elevplads
  • Har kendskab til Microsoft Word, Excel og Outlook
  • Har stærke dansk og engelskkundskaber i både skrift og tale
  • Har lyst til at tage et selvstændigt ansvar
  • Har et godt humør, er positiv og engageret
  • Er udadvendt og trives i en hverdag med både salgsopgaver såvel som administrative opgaver

 

Dagligdagen hos Blika:

  • Du vil indgå som elev i vores salgsteam
  • Du vil få tæt kontakt til vores sælgere og vore forhandlere i Danmark og Europa
  • Vi sørger for, at du kommer godt fra start og får en varieret arbejdsdag både med selvstændige ansvarsområder og opgaver som ordremodtagelse, koordinering af leverancer, kalkulation og tilbudsskrivning, samt kontakt til vores fabrik i Tjekkiet og vores datterselskab i Sverige.

 

Om virksomheden:

Blika er en af Europas førende producenter af opbevaringsløsninger. Vi er en del af Claus Sørensen Gruppen og har hovedsæde i Esbjerg. Vi har et datterselskab i Sverige og produktion på egen fabrik i Tjekkiet.

Læs mere om vores produkter på www.blika.dk

Send din ansøgning og CV til kaj@blika.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Internal Sales Manager Karina Jylov hos Blika på mail kaj@blika.dk eller på tlf. 21 41 35 74

 

 Intelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco - professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø