Blika logo

Jobopslag: Key Account Manager

Er du vores nye Key Account Manager?


Blika

Blika er en af markedslederne indenfor funktionelle arbejdspladser og opbevaringssystemer i form af værkstedsvogne, arbejdsborde, materiale- og garderobeskabe i stål, med salgskontorer i både Sverige og Slovakiet. Hovedaktiviteten er udvikling, produktion, salg og markedsføring af intelligente opbevaringsløsninger. Blika A/S er et datterselskab i Claus Sørensens Fond Holding A/S koncernen, og bliver drevet fra hovedsædet i Esbjerg, mens produktionen er placeret på egen fabrik i Tjekkiet.


Udfordrende stilling som Key Account Manager til virksomhed i vækst

Blika er i vækst, og søger en Key Account Manager til udbygning af forretningsområde, samt vedligeholdelse og udvikling af forhandlere.

Opgaven er at være opsøgende ift. salg og projektsalg til nye og bestående kunder i hele Danmark. Du bliver ansvarlig for hele salgsprocessen i tæt samarbejde med salgs- og projektafdelingen samt kundeservice.

Som Key Account Manager driver du din egen pipeline og leder projekter med kortere tidshorisont. Du udarbejder indretningsskitser og gennemfører produkttræning hos forhandlere, ligesom du bliver en aktiv part i budgetlægningen samt udarbejdelsen og gennemførelsen af KAM planerne. Du vil have din daglige gang på hovedsædet i Esbjerg, når du ikke hos kunderne i hele landet.

Din baggrund

I løbet af din karriere har du opbygget KAM- og projektsalgserfaring, gerne med udvikling og salg af indretningsløsninger indenfor byggeri, industri eller kontor. Dine præstationer taler for sig selv, og du er vant til at arbejde med CRM og præsentationsværktøjer samt MS Office-pakken.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du taler og skriver såvel dansk som engelsk. Du er relations skabende, målrettet og struktureret, og typen, der går efter målene og samtidig holder overblikket.

Interesseret?

Hvis du har de rette kvalifikationer og erfaringer til dette job, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, ved at klikke på “Ansøg stillingen” nederst på siden.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Jan Jørgensen telefon +45 41 19 17 03.

 

Ansøg stillingen Intelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco - professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø