Blika logo

Blika ventilation Type C

Type C, Blika mekanisk tørring og ventilation, recirkulering

Med trinløs variabel recirkulering opnås både en større tørreeffekt og en energirigtig ventilation af garderobeskabene.
Det medfører både tørring af tøjet og en daglig udluftning af lokalet. Er der behov for ekstra eller hurtigere tørreeffekt tilkobles varmelegemet, hvorved temperaturen på den cirkulerende luft hæves med ca. 23°. Ventilatordelen blæser en kraftig, forvarmet luftstrøm ind gennem et rør i bunden af garderobeskabene. Overtrykket suges herefter tilbage via et rør i toppen af skabene. Hovedparten af den luft, der suges ud af skabene recirkuleres og en regulerbar mængde luft sluses ud ved hjælp af rummets øvrige udluftningssystem.

For at udnytte løsningens fulde tørreeffekt bør skabene monteres med tilbehør i form af tørrestativ, fodtøjshylde og ekstra tøjkrog. Herved opnås høj tørreeffekt for små driftsomkostninger.

  • Blika ventilation Type C
Vis produktblade (1)
Fjern alle

Intelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco -professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.

 


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika.

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø