Blika logo

Projektsælger til Blika

Har du erfaring med projektsalg?


Blika A/S, der er en del af Claus Sørensen Gruppen, er en virksomhed med hovedsæde i Esbjerg og egen produktion i Tjekkiet. Virksomheden er førende indenfor intelligent opbevaring, med fokus på funktion og design, kombineret med høj kvalitet. Blika leverer både garderobeskabe, der er skabt til at blive brugt, samt innovative løsninger til industriens værksteder og produktionslokaler.

Har du erfaring med projektsalg?

Rådgivning – Egne projekter – Kvalitetsprodukter.

Du bliver en del af et team på 8 dedikerede medarbejdere og får din daglige gang på hovedkontoret i Esbjerg. Salgskontoret er en sammentømret enhed, hvor dagligdagen præges af holdånd med respekt for den enkelte, og du har igennem din daglige gang på kontoret, god mulighed for at få indflydelse.

Rådgivning og projektsalg
Du får ansvaret for at rådgive kunder/forhandlere om virksomhedens fleksible løsninger og stærke produkter inden for intelligent opbevaring og du varetager salget af kvalitetsløsninger og har kunder blandt alle segmenter i dansk erhvervsliv, som benytter Blikas løsninger. Du identificerer kundens behov og rådgiver om den rigtige løsning støttet af både tegninger og tekniske data. Du følger op på eksisterende kunder lige som du identificerer nye muligheder i markedet og eksekvere på dem. Du skaber værdi for dine kunder, både på løsningssiden og på produktsiden, da du deltager hele vejen fra tilbudsgivning og rådgivning til leveringen.

Din baggrund
Du kommer enten med en teoretisk eller teknisk uddannelse kombineret med god salgserfaring, i en rolle hvor du har været vant til at drive hele salgsprocessen og vejlede kunden om den bedste løsning på deres behov.
Du er initiativrig og tager et bredt ansvar i organisationen. Din praktiske erfaring gør, at du ser muligheder, griber ideerne og omsætter dem til virkelighed. Du kender kunderne og kan pleje dem så de kommer tilbage igen og igen.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Managing Director Jesper Svender, Mobil: 21413303, Mail: js@blika.dkRING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet opIntelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco -professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.

 


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika.

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø