Ring mig op
Ring mig op
/
Om Blika

Om Blika

Dansk design leveret til hele Europa. 

Hos Blika skaber vi løsninger til hverdagens udfordringer. Vi er i dag en af Europas førende producenter af indretnings- og opbevaringsløsninger i stål. Men vi er ikke bare opbevaringsplads i form af værkstedsvogne og garderobeskabe. Vi er nemlig med dig hele livet. Fra når du først møder os i institutionen, i skolen, i værkstedet, i sundhedssektoren. Eller når du hænger overtøjet før træning, koncerten eller forlystelsesturen. 

Kvalitetsmøbler, der matcher dig 

Vores design skabes i tæt samarbejde med kunderne for at sikre løsninger, der matcher netop dig og dine behov. Løsninger som forvandler hverdagens udfordringer til unikke opbevaringsmøbler i højeste kvalitet. Produktionen foregår på vores egen fabrik i Tjekkiet, hvor vi har fuld kontrol over processerne fra produktudvikling, over kvalitetssikring og til et færdigt møbel. 

Det kan godt være at vores værkstedsvogne og garderobeskabe er firkantede, men det er vi bestemt ikke. Vi tilbyder et bredt sortiment af farver og overflader, så vi kan skabe det rette visuelle udtryk til dig. Hos os er der plads til indflydelse, så du kan være med til at skabe din (eller dine kunders) Blika løsning. Og så det passer præcis til dig. 

I alt, hvad vi gør, er vi drevet af at skabe kvalitetsløsninger, der forener dansk design med funktionalitet. Det har vi gjort igennem snart 75 år. Vi har opbygget et solidt fundament af unik erfaring og knowhow.

Gennem hele livet

Når vi siger, at vores løsninger er for livet, handler det om kvalitet. Om holdbarhed. Om bæredygtighed. Vores drivkraft er en stærk passion for at skabe funktionelle opbevaringsløsninger som er med dig gennem hele livet. Men det er ikke bare vores historie. Det er også din. 

Blika - Storage of your life
Garderobe
Produktion
Værksted
Værksted 01
Campus Varde 02