Ring mig op
Ring mig op
/
/
Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

School of Business and Social Sciences er en bred business skole og et af fire hovedområder (fakulteter) ved Aarhus Universitet.

Med ca. 14.000 dagsstuderende og flere tusinde deltidsstuderende, knapt 225 ph.d.-studerende og godt 500 videnskabelige medarbejdere er School of Business and Social Sciences en af Europas største business skoler og Danmarks største universitære enhed inden for business og samfundsvidenskab med en stor faglig bredde.

Fleksibelt låsesystem

School of Business and Social Sciences havde et ønske om, at stille elevskabe til rådighed for de elever der havde et behov for opbevaring.

Skolen ønskede et meget fleksibelt system, hvor eleverne kunne leje en boks via deres studiekort, og samtidig et låsesystem der kunne arbejde sammen med deres eksisterende adgangskontrol på skolen. Blika har løst opgaven med elektroniske låse fra en tysk producent. Låsene kan f.eks. Indstilles til at åbne automatisk efter endt skole år.

Design 

Skabene er lavet med både hvide laminat låger og sort malet MDF låger efter arkitektens ønske.
Skabene er både blevet leveret som væghængte, samt med en speciel høj lukket sokkel, for at give netop det ønskede udtryk fra arkitektens side.

Århus Handelshøjskole 005
Århus Handelshøjskole 008
Århus Handelshøjskole 006
Århus Handelshøjskole 007