Blika logo

Blika ventilation Type B

Type B, Blika ventilation, ekstern mekanisk ventilation

Her tilsluttes ventilationsrørene i garderobeskabene til bygningens ventilationssystem og skaber derved et undertryk i skabene. Dette sikrer, at dårlig lugt fra snavset og fugtigt arbejdstøj fjernes.

Blika garderobeskabe type GS, GDS, GDTS og GZS er forberedt for montering af denne løsning. Blika kan levere alle rørdetaljer, der skal anvendes i og frem til rørsystemets afgang fra skabene. Der oplyses, hvordan skabene skal opstilles, og hvor udtag skal placeres, så leverer vi det nødvendige antal rør med ventilationshuller, samlemuffer, endebunde og t-stykker.

Ventilationsanlæggets luftkapacitet skal være 33 m3/h pr. løbende meter garderobeskabe. Den maksimale rækkelængde er 3 meter på hver side af et udtag.

  • Blika ventilation Type B

Intelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco -professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.

 


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika.

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø