Ring mig op
Ring mig op
/
/
Cookie- & persondatapolitik

Cookie- & persondatapolitik

Det er vigtigt at du trygt kan søge inspiration og information på vores hjemmeside. Derfor sørger vi for at passe godt på dine oplysninger.
Her kan læse om vores cookie- og persondatapolitik, i henhold til de oplysninger vi indsamler og behandler om dig. 

 

Cookiepolitik

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, vi indsamler disse oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er cookies?

Websitet anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende. Den gør at vores hjemmeside genkender dig, husker dine indstillinger, udarbejder statistikker og målretter annoncer til dig. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Du skal også vide, at cookies ikke kan se hvem du er ift. navn, adresse eller lignende. Du er altså anonym og det er kun din IP-adresses adfærd der gemmes.

Hvordan bruger vi dem?

Vi bruger cookies på vores hjemmeside til at måle hvor mange besøg vi har, hvordan brugernes adfærd er når de klikker rundt på sitet og for at kunne optimere det indhold der vises. For dig som bruger betyder det, at vi har mulighed for at personliggøre indholdet til dig, så du ser de ting der skaber mest værdi for dig. Det gøres ved at gemme oplysninger om, hvilke sider du har besøgt og hvad du har vist interesse for. Derudover kan vi også gemme eventuelle indstillinger du har lavet, så siden er tilpasset dit behov.

Ud over vores egne cookies bruger vi også tredje-parts cookies, fra Google. Disse cookies bruges til at samle statistikker om vores brugerne overordnede adfærd og mønstre på vores hjemmeside. Disse oplysninger kan heller ikke identificere dig som person.

Sådan undgår du cookies:

Hvis du ikke ønsker, at vi gemmer disse oplysninger, for at kunne optimere oplevelsen for dig, har du mulighed for at slette dem. Du skal dog være opmærksom på, at du kan risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du eventuelt ikke kan få adgang til.

Se hvordan du sletter eller blokerer for cookies her.

 

Persondatapolitik

Herunder, i vores persondatapolitik, kan du læse om, hvilke persondata vi indsamler og behandler, til hvilket formål og hvordan vi håndtere dem, samt dine rettigheder. Du skal vide at vi kun behandler de oplysninger, som du har givet os og at vi altid behandler dem i overensstemmelse med de gældende regler. For os er det vigtigt at du trygt kan være i kontakt med os.

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring eller lignende formål.

Den dataansvarlige

Blika A/S, cvr nr. 38561049 er dataansvarlig for at indsamle, behandle og anvende de personoplysninger, som du har oplyst i forbindelse med din kontakt med os på Blikas website.

Hvilke oplysninger indsamler vi og til hvilket formål?

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, som er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Oplysningerne er nogen du selv har givet i forbindelse med din kontakt med Blika og er primært almindelige personoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer, mail mm. Derudover kan der være oplysninger, som vi har modtaget eller indhentet hos andre, deriblandt offentlige myndigheder.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud og markedsføringsmaterialer) vil blive slettet eller arkiveret, når vi ikke længere har en legitim grund eller et arbejdsrelateret behov for at beholde dem. Perioden for sletning afhænger af oplysningens karakter og formål, derfor vil tidsrammen for sletning være individuel.

Samtykke

Inden vi bruger dine persondata til det formål det er indhentet til, sørger vi for at få dit samtykke. I forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev og ”ring mig op”, indhenter vi dit samtykke via en mail. Du vil til enhver tid kunne framelde dig, via nyhedsbrevet.

Oplysninger om brug af hjemmesiden

Vi bruger eksterne værktøjer til at indsamle oplysninger om dit brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruges til at kunne optimere oplevelsen. Oplysningerne opsamles via Google Analytics og cookies. Du kan læse mere om vores cookiepolitik ovenfor. 

Sikkerhed

Vi har taget de fornødne foranstaltninger i overensstemmelse med den gældende lovgivning, for at beskytte dine persondata.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende jf. databeskyttelsesforordningen artikel 13-18 og 20-22:

  • At få oplyst hvilke personoplysninger vi indsamler
  • At få oplyst hvis vi indsamler personoplysninger hos tredjemand
  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata
  • At anmode om at vi begrænser behandlingen af dine persondata i visse tilfælde
  • At gøre indsigelse mod behandlingen af dine data i visse tilfælde
  • At tilbagetrække dit samtykke ifb. med tilmelding af nyhedsbrev og lignende

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse mail@blika.dk.

Klagemulighed

Du har ret til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, hvis du mener, at virksomheden ikke behandler dine data i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesregler.

Kontaktoplysninger

I relation til ovenstående kan henvendelse ske til:

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø

Telefon: +45 79 14 21 22
E-mail: mail@blika.dk
CVR: DK 21474878