Blika logo

Opladningsskabe

Med Blikas opladningsskabe er der altid mulighed for opladning og sikker opbevaring af institutionens it-udstyr.

På skoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner er der ofte meget it-udstyr, og behovet for en sikker opbevaring er stor, da områderne benyttes af mange mennesker. Men der er også behov for, at udstyret altid er klart til brug.

Derfor har Blika udviklet en kombineret opladnings- og opbevaringsboks til bærbare computere og andet mobilt elektronisk udstyr. De indbyggede strømudtag giver nemlig mulighed for opladning af det elektroniske udstyr under opbevaringen.
Et intelligent opbevaringssystem, der både kan bruges til de studerendes private elektroniske udstyr og til
uddannelsesinstitutionens udstyr.


Intelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco - professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø