Blika logo
Om Blika

Om Blika

Blika leverer intelligent opbevaring.
Over 60 års erfaring har lært os, at kvalitet og funktionalitet skal gå hånd i hånd.


Derfor er Blika i dag en af Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer i form af værkstedsvogne og garderobeskabe i stål. Vores kunder vælger os på grund af kvalitet, fleksibilitet og måden vores værkstedsvogne og garderobeskabe kan anvendes på. Der er nemlig tænkt over tingene. Og tankerne er udmøntet i kreative og funktionelle detaljer, der begejstrer.

Kendt høj kvalitet og salg til Europa

Blika bliver drevet fra hovedsædet i Esbjerg, mens produktionen er placeret på egen fabrik i Tjekkiet. Fabrikken er drevet efter vestlig standard med høj produktivitet og kvalitet, der lever op til det høje niveau, Blika er kendt for at levere.

Blikas værkstedsvogne og garderobeskabe i stål er repræsenteret på flere europæiske markeder med salgskontor i både Sverige og Slovakiet.

Indretning med værkstedsvogne og garderobeskabe

Vi er en solid virksomhed i vækst og ser frem til fortsat at være en uundværlig partner for de mange værksteder, industrivirksomheder, skoler og institutioner, der stiller høje krav til kvalitet og æstetisk indretning med opbevaring i møbelkvalitet.

For konstant at være opdateret med seneste viden inden for vores produktområder holder vi en tæt kontakt med vores kunder. Det mener vi er god kundeservice.

Always at your service.RING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet op

Intelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco - professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø