Blika logo
Campus Varde

Campus Varde

Campus Varde er et enestående uddannelsescenter, hvor der hver dag færdes 1200 elever og kursister. Det hele er samlet i spændende og utraditionelle rammer.


Specialudviklede låger til Blikas elevskabe dæmper lyden
”Tænk hvis elevskabene kan give rummet en bedre akustik”. Udfordringen var næsten for spændende til at lade ligge. Så vi besluttede os for at løse den. Vi valgte et samarbejde med ingeniører fra NCC. Og resultatet blev en låge med små huller, der fanger lyden i lyddæmpede materiale inden i lågen. Så enkelt, at ingen før havde fundet på det.

Nu kan elever og personale på Campus Varde glæde sig over resultatet. Og lågerne er nu én blandt mange muligheder for at vælge en intelligent løsning fra Blika.

Farvede låger og kodelås
Lågerne på de i alt 850 elevskabe til Campus Varde har forskellige farver, der passer med arkitektens farveskala. Skabene er bygget ind i nicher, som også er defineret af arkitekten.

Lågerne har kodelås. Man vælger selv sin kode, når man lukker lågen. Det giver 100% uafhængighed. Man vælger et skab, der passer med beliggenheden, vælger sin kode og lukker lågen. Det er en sikker, effektiv og brugervenlig løsning.

Også ideelt til private og offentlige arbejdspladser
Det er naturligvis ikke kun uddannelsessteder, der skal have god akustik. Blika er klar med de nye låger til skabsmiljøer, der passer til de fleste arbejdspladser. Skabene kan bruges som praktisk og præsentabel forbedring af arbejdsmiljøet på de fleste arbejdspladser – for eksempel til at opdele kontormiljøer. Herved opnår man både praktisk opbevaringsmulighed og muligheden for at støjdæmpe lokalerne.RING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet op

Intelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco - professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø