Blika logo
Værksted

Værksted

Professionelle produkter til professionelle målgrupper.


Blikas produkter er skabt til specifikke formål.

Vi gennemtænker og designer, så vi er sikre på at alle detaljer understøtter de funktioner, der er brug for. En af nøglerne til succes er tæt kontakt til de kunder og brancher, vi leverer til. De har nemlig svaret på, hvad der kan blive endnu bedre.

Blika skaber orden og overblik på for eksempel autoværksteder.

Blandt Blikas store succeser er værkstedsvogne, skabe og andre løsninger, der er uundværlige for eksempel for autoværksteder. Værkstedsvognene gør det muligt for mekanikerne, at tage deres værktøj med til de biler, de arbejder med. Bordene er gennemtænkte og fleksible, så det er let at holde orden på stort og småt.

Opbevaring af arbejdstøj, værktøj, kemikalier og lignende – også i industriens produktionshaller.

Der findes en intelligent Blika-løsning til de mest almindelige behov i værksteder og industriens produktionshaller. Vi har designet og skabt produkterne til at løse hverdagens udfordringer. Vi tænker altid fleksibilitet ind i produkterne. For eksempel med moduler, der gør det let og logisk at sammensætte præcis den løsning, der er brug for.

Intelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco - professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø