Blika logo

Værktøjs- og materialeopbevaring

Omhyggelig værktøjs- og materialeopbevaring skaber overblik og værner om værdierne.

Blikas varierede skabsprogram opfylder mange behov. Specielt kan vores materiale- og kemikalieskabe, med det store tilbehørsprogram, løse mange forskellige opbevaringsopgaver. Den omhyggelige opbevaring er med til at sikre virksomhedens værdier og derved minimere omkostningerne.

Med Blikas kemikalieskabe opfyldes arbejdstilsynets krav om aflåst og ventileret opbevaring af kemikalier.

Blikas computerskabe giver en sikret opbevaring af både PC og dataværdier. Skabet beskytter CPU'en mod støv, snavs, spåner og lignende, som ofte kan forårsage nedbrud af PC'en og tab af dataværdierne.


Intelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco - professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø