Ring mig op
Ring mig op
/
/
Campus Varde

Campus Varde

Specialudviklede låger til Blikas elevskabe dæmper lyden

”Tænk hvis elevskabene kan give rummet en bedre akustik”.

Udfordringen var næsten for spændende til at lade ligge. Så vi besluttede os for at løse den. Vi valgte et samarbejde med ingeniører fra NCC. Og resultatet blev en låge med små huller, der fanger lyden i lyddæmpede materiale inden i lågen. Så enkelt, at ingen før havde fundet på det.

Nu kan elever og personale på Campus Varde glæde sig over resultatet. Og lågerne er nu én blandt mange muligheder for at vælge en intelligent løsning fra Blika.

Farvede låger og kodelås

Lågerne på de i alt 850 elevskabe til Campus Varde har forskellige farver, der passer med arkitektens farveskala. Skabene er bygget ind i nicher, som også er defineret af arkitekten.

Lågerne har kodelås. Man vælger selv sin kode, når man lukker lågen. Det giver 100% uafhængighed. Man vælger et skab, der passer med beliggenheden, vælger sin kode og lukker lågen. Det er en sikker, effektiv og brugervenlig løsning.

Også ideelt til private og offentlige arbejdspladser

Det er naturligvis ikke kun uddannelsessteder, der skal have god akustik. Blika er klar med de nye låger til skabsmiljøer, der passer til de fleste arbejdspladser. Skabene kan bruges som praktisk og præsentabel forbedring af arbejdsmiljøet på de fleste arbejdspladser – for eksempel til at opdele kontormiljøer. Herved opnår man både praktisk opbevaringsmulighed og muligheden for at støjdæmpe lokalerne.

Campus Varde 039
Campus Varde 032
Campus Varde 035
Campus Varde 012
Campus Varde 011
Campus Varde 016
Inspiration Til Elevskab