Ring mig op
Ring mig op
/
/
Enkel nøgleadministration

Enkel nøgleadministration

I Blika leverer vi garderobe- og opbevaringsløsninger til mange forskellige formål. Vi oplever i den forbindelse en stigende efterspørgsel efter muligheder for sikker opbevaring af personlige ejendele, når vi er på arbejdspladsen, i børnehaven eller skolen. Også i fritiden fx i fitnesscentret eller fodboldklubben. Det stiller nye krav til fleksible adgangssystemer, som samtidig kan administreres centralt på en enkelt og smart måde.

1043 nye garderobebokse og -skabe med elektronisk og personlig adgang

Det var overskriften i slutkundens henvendelse. Ønsket var en løsning, der gjorde virksomhedens medarbejdere i stand til at benytte eksisterende adgangskort til både at låse og oplåse det personlige medarbejderskab. Samtidig skulle et antal skabe fungere som puljeskabe til timelønnede ungarbejdere, som kun periodevis er på job og dermed ikke har behov for et permanent skab til opbevaring.

Valget faldt naturligt på Blikas låsemodel LS300, da denne model kan opfylde begge funktioner. Netop en hurtig og tidsbesparende engangsprogrammering var vigtig for kunden, da der var tale om et stort antal bokse og skabe.

Udover et funktionelt adgangssystem, har fokus været på at skabe et lyst og æstetisk garderobemiljø, der matcher ind i farver og de legende ledetråde på gulve og vægge.

Klar til sæsonstart

I et tæt samarbejde med Inventarland løste vi det fælles projekt omkring produktion, levering, montering og kodning af garderobeskabe og bænke, så det stod klar til sæsonstarten i 2020.

Låsene er monteret i stålskabene fra fabrikken, men programmeringen foretages på stedet. Enten af kunden selv eller hvis ønsket med assistance fra Blika.

Læs mere om LS300 digitale låsemodel her

IMG 9743 Edit
IMG 9787
IMG 9756 Edit
IMG 9781