Ring mig op
Ring mig op
/
/
LS300 - Digitale låse

LS300 - Digitale låse

Den enkelte bruger kan således anvende sit allerede eksisterende adgangskort til skabene. Det letter administrationen af låse, nøgler o.s.v.

Låsene er monteret i skabene fra fabrikken, men programmeringen foretages på stedet. Låsene er meget fleksible og al programmering kan foretages af kunden. Låsen kan programmeres på flere måder, men de to primære måder er:

1. Free locker choice (frit-valgs-skab /puljeskabe)

Denne programmerings-mode kaldes også ’fitness-mode’. Den låses ved at holde kortet op til låsen og kan herefter kun oplåses med det samme kort. Når låsen igen er låst op, er den nulstillet og klar til en ny bruger, der bruger sit eget personlige adgangskort.
Det betyder en god udnyttelse af skabene. På arbejdspladsen, kan en medarbejder på fx dagholdet bruge skabet i dagtimerne og en anden medarbejder på aftenholdet kan bruge skabet om aftenen.

2. Fixed locker (fast skab)

I denne ’mode’ er skabet dedikeret til en bestemt bruger og kan således kun låses/oplåses af ét bestemt brugerkort.
Denne ’mode’ anvendes til brugere der har et fast skab, eller personligt skab om man vil. Medarbejderen kan således opbevare tøj og andet i skabet, også selvom vedkommende ikke er på job.

Glemmer eller mister en bruger sig kort, vil en administrator altid kunne få adgang til skabet med et Masterkort. Masterkortet kan nulstille låsen, og herefter udstede et nyt adgangskort til brugeren.

Der er flere måder at programmere låsene på, enten helt lav-praktisk med programmeringsbrikker, eller mere avanceret via programmeringskort som kan programmeres forud ved en computer. Efter programmering holdes kortet op mod låsen og den ønskede opsætning af låsen overføres på én gang.

Århus Handelshøjskole 005
Århus Handelshøjskole 006
IMG 9787