Blika logo

LS300 - digitale låse

Den digitale lås er en selvstændighed enhed med Mifare eller anden trådløs teknologi - som kan låses og oplåses med almindelige adgangskort eller brikker.


Den enkelte bruger kan således anvende sit allerede eksisterende adgangskort til skabene. Det letter administrationen af låse, nøgler o.s.v.

Låsene er monteret i skabene fra fabrikken, men programmeringen foretages på stedet. Låsene er meget fleksible og al programmering kan foretages af kunden. Låsen kan programmeres på flere måder, men de to primære måder er:

1. Free locker choice (frit-valgs-skab /puljeskabe)
Denne programmerings-mode kaldes også ’fitness-mode’. Den låses ved at holde kortet op til låsen og kan herefter kun oplåses med det samme kort. Når låsen igen er låst op, er den nulstillet og klar til en ny bruger, der bruger sit eget personlige adgangskort.
Det betyder en god udnyttelse af skabene. På arbejdspladsen, kan en medarbejder på fx dagholdet bruge skabet i dagtimerne og en anden medarbejder på aftenholdet kan bruge skabet om aftenen.

2. Fixed locker (fast skab)
I denne ’mode’ er skabet dedikeret til en bestemt bruger og kan således kun låses/oplåses af ét bestemt brugerkort.
Denne ’mode’ anvendes til brugere der har et fast skab, eller personligt skab om man vil. Medarbejderen kan således opbevare tøj og andet i skabet, også selvom vedkommende ikke er på job.

Glemmer eller mister en bruger sig kort, vil en administrator altid kunne få adgang til skabet med et Masterkort. Masterkortet kan nulstille låsen, og herefter udstede et nyt adgangskort til brugeren.

Der er flere måder at programmere låsene på, enten helt lav-praktisk med programmeringsbrikker, eller mere avanceret via programmeringskort som kan programmeres forud ved en computer. Efter programmering holdes kortet op mod låsen og den ønskede opsætning af låsen overføres på én gang.RING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet opIntelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco - professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø