Blika logo
Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

Fleksibelt opbevarings system på Aarhus Universitet. School of Business and Social Sciences havde et ønske om, at stille elevskabe til rådighed for de elever der havde et behov for opbevaring.


School of Business and Social Sciences er en bred business skole og et af fire hovedområder (fakulteter) ved Aarhus Universitet.

Med ca. 14.000 dagsstuderende og flere tusinde deltidsstuderende, knapt 225 ph.d.-studerende og godt 500 videnskabelige medarbejdere er School of Business and Social Sciences en af Europas største business skoler og Danmarks største universitære enhed inden for business og samfundsvidenskab med en stor faglig bredde.

Fleksibelt system
School of Business and Social Sciences havde et ønske om, at stille elevskabe til rådighed for de elever der havde et behov for opbevaring. Skolen ønskede et meget fleksibelt system, hvor eleverne kunne leje en boks via deres studiekort, og samtidig et låsesystem der kunne arbejde sammen med deres eksisterende adgangskontrol på skolen. Blika har løst opgaven med elektroniske låse fra en tysk producent. Låsene kan f.eks. Indstilles til at åbne automatisk efter endt skole år.

Design
Skabene er lavet med både hvide laminat låger og sort malet MDF låger efter arkitektens ønske.
Skabene er både blevet leveret som væghængte, samt med en speciel høj lukket sokkel, for at give netop det ønskede udtryk fra arkitektens side.RING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet op

Intelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco - professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø