Blika logo
Via Biler

Via Biler

Hos Via Biler handler det om mere end biler. Det handler også om at signalere effektivitet, kvalitet og god service, så kunden har lyst til at komme igen.


Medarbejderne prioriteres højt, så de møder glade ind på arbejde, derfor har Via Biler valgt værkstedsinventaret Blika Line fra Blika.

Blika Line er modulopbyggede elementer indenfor værkstedsindretning.
Fokus ligger på den personligt indrettede arbejdsplads, hvor den moderne mekaniker kan sammensætte modulerne alt efter behovet ved sit eget arbejdsområde.
Profilering af moderne værksteder er stigende, kunderne skal mærke, at der leveres kvalitet hver dag. Det skaber en tryghed for kunderne.

Foruden et flot, industrielt design og Blikas velkendte kvalitet, er nøgleordene produktivitet og effektivitet.
Optimeret work flow hos Via Biler handler nemlig også om noget så simpelt, at værktøjet er hvor det skal være, nemlig på sin plads.

Det handler om mere end biler!RING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet op

Intelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco - professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø