Blika logo

Blika udvider igen låsesortimentet

-denne gang med Lehmann Mod. 60 + 61


Vi har i flere år solgt mange kodelåse fra Lehmann af modellerne Mod. 58 og 59, som er firkantede 4-cifrede kodelåse til indbygning i vores skabslåger. Låsene er praktiske og findes både i ’Free locker choice’ (Mod. 58) og ’Fixed locker’ (Mod. 59) udgaver, så alle kundebehov tilgodeses.

Vi vil stadig i stor stil anvende låsene til nye skabe som produceres på vor fabrik, men da disse låse bedst egner sig til nye skabe hvor man på produktionstidspunktet kan stanse det nødvendige hul i lågen, har vi været på udkig efter en anden type, som kan eftermonteres i et standard Ruko-låse-hul.

Mod. 60 og 61
Netop Mod. 60 og 61 løser dette for os, da hele låsemekanismen, inkl. kodeværket, sidder på ydersiden af lågen i en rund enhed der drejer om fastgørelsen i hullet. Funktionsmæssigt er der ingen forskel og der kan stadig leveres en hovednøgle til låsene, så viceværten eller anden administrator kan oplåse i tilfælde af glemte koder eller lignende.

Fælles for alle fire typer låse er, at koden man ruller sig frem til for at låse, automatisk scrambles i det øjeblik man låser eller oplåser, således at nysgerrige blikke ikke får tid til at aflure kode.

Funktioner for de to låse:

  • PIN-kode længde på 4-cifre
  • Fås både som ’Fixed locker’ (Mod. 60) og ’Free locker choice’ (Mod. 61)
  • Passer i alle standard europæiske låsehuller (16 x 19mm)
  • Kan monteres i døre med Ruko-låse-hul ved hjælp af adapter
  • Passer både til højre- og venstrehængslede låger
  • Lehmann Mod. 58 Free locker choice
  • Lehmann Mod. 59 Fixed locker
  • Lehmann Mod. 60 Fixed locker
  • Lehmann Mod. 61 Free locker choiceRING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet opIntelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco -professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.

 


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika.

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø