Blika logo

FlexLOCK

Markedet for elektroniske låse er i en rivende udvikling, der dukker nye leverandører og låsetyper op


Hos Blika har vi længe koncentreret os om elektroniske låse fra tyske Schulte, men idet vi holder øje med markedet, har vi spottet en ny leverandør som kan noget helt specielt. Som nævnt i en tidligere nyhed er vi begyndt at producere skabe med kompaktlaminat låger og da disse låger ikke "spærrer" for elektroniske signaler, kan en elektronisk Mifare lås skjules på indersiden af lågen.

Ved at bruge FlexLOCK og skjule låsen på indersiden af lågen, opnår man flere fordele:

  • Uvedkommende kan ikke manipulere med låsen når lågen er lukket
  • Skabets udseende bliver markant mere ensartet, specielt hvis man sammenligner med et skab med hængelåse
  • FlexLOCK låsen kan programmeres både til "faste" og "skiftende" brugere
  • Låsen kan programmeres til automatisk at springe op efter et bestemt tidsinterval, således at en "skiftende" bruger ikke kan blokere skabet og dermed gøre det til sit eget
  • Låsen kan programmeres således at "faste" brugere kan smække lågen og dermed ikke skal låse manueltRING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet opIntelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco -professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.

 


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika.

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø