Blika logo

Kompaktlaminat låger

Kompaktlaminat vinder frem mange steder og nu er turen kommet til Blikas garderobeskabe og -bokse.


Blika benytter en 10 mm. kompaktlaminat, som skæres i mål og påmonteres en aluskinne i siden der skal hængsles for at styrke døren. Lågen hængsles på normal vis i aluskinnen hvorved kvaliteten sikres.

Ved at anvende kompaktlaminat låger, opnår man et eksklusivt look, en låge som er nem at rengøre og mulighed for at anvende skjulte elektroniske Mifare låse.

På møbelmessen i Stockholm i år, havde vi den viste skabssektion med og interessen for den låge og de skjulte låse var overvældende.

Ring til Blika for at høre mere om mulighederne med kompaktlaminat.RING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet opIntelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco -professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.

 


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika.

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø