Blika logo

Leverance til Oksbøllejren

Den første ordre som følge af EFG-Inputs og Blikas aftale med Forsvaret, er netop leveret i Oksbøllejren.


Samlet måtte der tre fyldte lastbiler til for at levere den store ordre og sikre gode og fleksible omklædningsforhold til Forsvarets folk i Oksbøllejren. Montagen er foregået på den nye bygnings 1. sal og grundet skabenes størrelse, var det nødvendigt at løfte disse op med en truck udvendigt og trække skabene ind gennem et åbent vindue.

Efterfølgende er arbejdet udført i tre store omklædningsrum, som skal huse knap 200 soldater.

Efter 90 år
skifter Oksbøllejren i øvrigt navn til Oksbøl Kaserne. Navneskiftet er besluttet af garnisonskommandanten og begrundet med, at de militære faciliteter pr. 1. januar 2019 skal være hjem for det genopståede Danske Artilleriregiment.
Netop Artilleriregimentet skal flytte ind i den nye bygning som vi har leveret skabe til og indeholder foruden omklædning og badefaciliteter også værksted for hærens køretøjer.RING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet opIntelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco -professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.

 


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika.

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø