Blika logo

Leverance ved Air Control Wing, Skrydstrup

I forlængelse af EFG-Inputs og Blikas aftale med Forsvaret, leverede vi den anden større ordre.


Leverancen foregik i oktober 2018 hos Air Control Wing i Skrydstrup, som er en af fire baser i Danmark hvorfra det danske luftrum monitoreres og kontrolleres 24 timer i døgnet.
Den døgnbemandede radarstation havde garderobeskabe af ældre dato og var således en af de første enheder i Forsvaret til
at modtage nye Blika skabe, med den nye praktiske inddeling, udtræksbænk, stor underskuffe og overskab.

Glæde
Personalet på radarstationen udtaler at ”De har glædet sig lige siden Forsvarets Ejendomsstyrelse godkendte ansøgningen om nye skabe”.

Som medarbejder ved henholdsvis EFG-Input og Blika, var det således en fornøjelse, at møde de glade folk på basen og ved godt og positivt samarbejde blev skabene installeret som ønsket.RING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet opIntelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco -professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.

 


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika.

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø