Blika logo

Specialskabe til Det Danske Forsvar

Forsvaret indgår aftale med EFG A/S i samarbejde med Blika


Det Danske Forsvar har indgået en flerårig rammeaftale med EFG A/S om levering af specialdesignede højkvalitets stålskabe fra Blika A/S.

Forsvaret ønskede modularitet
Blika har i samarbejde med EFG udviklet et stålskab, som opfylder Forsvarets krav og funktionsønsker med mange specielle løsninger. Én af udfordringerne har været ønsket til modularitet, idet Forsvaret har ønsket at lave en aftale der dækker ikke bare et standard skab, men også kan tilpasses forskellige behov og de forskellige kaserners indretningsmuligheder.

Det er lykkedes
-at designe et skab som kan udbygges med både bænk, skuffe og forskellige størrelser overskabe. Samtidig er der udviklet nye låsesystemer, hængsling af låger samt indbygget ventilation i skabene.

Første store ordre på omtalte skabe er allerede sat i gang og skal leveres umiddelbart efter sommeren i 2018.RING TIL BLIKA +45 79 14 21 22

Eller udfyld nedenfor og bliv ringet opIntelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco -professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.

 


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika.

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø