Blika logo

Vi har styrket vores salgs- og marketingteam


Velkommen til tre nye ansigter 

I løbet af de sidste par måneder, har vi styrket vores salgs- og marketingafdeling med tre nye medarbejdere.

 

Vi har sagt velkommen til:

Emilie der er startet, som marketing- og konceptkoordinator. Hendes primære rolle er at styrke vores marketing indsats og Blika som brand.

Anders er startet som Account Manager, hvor han ude i marken skal være med til at fastholde og udbygge kontakten til vores industrigrossister og -forhandlere.

Marlene som er sidste nye ansigt, er ansat som salgs- og projektkoordinator. Hun skal som intern i vores salgsafdeling understøtte vores eksterne sælgere og salgledelse.

 

Vi er glade for at have oprustet vores organisation og alle er tre er godt i gang med at tage fat. Vi håber at I alle vil tage godt imod dem.

Husk at du kan følge vores LinkedIn profil for flere spændende nyheder. Du finder os her

 

 

Emilie, Anders og MarleneIntelligent opbevaring er fællesnævner for Blikas produkter

Den fællesnævner inspirerer os til at spænde vidt, hvilket en tur i kataloget over produkter er det bedst tænkelige bevis på. Vi overfører i stigende grad vores viden om opbevaring, design og høj kvalitet til nye markeder og produkter.


Blika logo

Indeco - professional workshop interior

Klik på Indeco logoet nedenfor og gå på opdagelse på Indecos hjemmeside, eller kontakt Blikas salgsafdeling for nærmere information og køb af Indeco værkstedsprodukter.


Blikas salgsafdeling er klar til at hjælpe dig

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål vedr. værksteds eller garderobe indretning er du velkommen til at kontakte salgsafdelingen hos Blika

Blika A/S
Spangsbjerg Møllevej 100
DK-6705 Esbjerg Ø